Måndag i burk

Jag har idag jobbat efter att ha varit sjuk i över en vecka. Halsontet är kvar och vaxproppen har proppat igen så jag hör bara på ett öra… Herregud så jobbigt det är att vara halvdöv när man jobbar med barn…. Man hör inte vad de säger när de försöker prata med mig och jag tycker att de låter för mycket. Dessutom är jag helkass på att lokalisera ljud. Jag stod i köket och pysslade med maten. Jag hörde att det prasslade och fick för mig att bubben var på toa och busade och sprang dit…. Men efter att ha sprungit runt och letat efter prasslet så hade han stått precis bakom mig och letat godis i skafferiet…. Kan nu förstå en gammal vän som faktiskt bara hör på ena örat att det var svårt att höra från vilket håll båtarna kom från på sjön….Skrattar Men jag hoppas att denna vaxpropp försvinner inatt efter lite behandling…. För jag vill inte leva i denna burk….

025 - Kopia (8)

Bilden är från förra veckan….. Innan lampskärmarna i fönstret hade blivit adventsstjärnor….

Nu är det kallt ute.. När jag körde hem var det –8,5 grader ute…. Huuu Så nu får man klä sig varmt när man är ute på jobbet.

En bra sak är att bubben faktiskt har ätit lite idag… Både jordgubskräm och 2 korvar med bröd och potatissallad. Det är så jobbigt när han inte äter och så skönt när han äter….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>