Stackars mig

Idag åkte jag till vårdcentralen på deras dropin tid… Mycket smidigt system… Jag har jätteont i halsen…. En äldre läkare tittade i min hals och sa oj oj oj och gick iväg…. JAg hörde genom den halvöppna dörren att hon diskuterade med någon. Hon misstänkte halsböld. Då mesar jag mig inte ialla fall, tänkte jag. Båda kom in och tittade i halsen och klämde på min hals och mina mandlar…. Men den andra läkaren tyckte inte det var halsböld. Jag fick gå och ta halsprov(Blä) och stick i fingret (OK)…. Och så fick jag vänta….

De ropade in mig och proverna visade inget. Hon diskuterade med mig om jag ville ha antibiotika…. I så fall så skulle jag behandla något som hon inte visste om. Eller så skulle jag avvakta och hoppas på bättring. Vi beslutade att avvakta. Men läkaren tyckte inte jag skulle jobba imorgon och skrev då ett intyg eftersom jag då har varit hemma i en vecka….

Hoppas nu att jag blir bättre… För jag äter nu ganska mycket smärtstillande och baffusin….Tummen ned

Än så länge mår i alla fall bubben bra. Och det är ju huvudsaken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>