Genrep och Aranäs

Igår åkte vi på genrep på Scansinavium i Göteborg. Jag hämtade Axel i skolan. Där gav jag honom ett schema. Han visade sina klasskompisar stolt att han skulle på Mello.

(Förra veckan nämnde vi detta i förbifarten. Han fattade direkt och pekade på sig själv. Han har alltid ignorerat Mello på TV.  Men tydligen visste han vad det var och innebar skoj. Sedan dess har han frågat om detta.)

Vi åkte och hämtade pappa efter jobbet och åkte till Focushuset och parkerade. På Ica Focus åt vi plocksallad. Det är Axels favvomat. Sedan satt vi där en stund och tog det lugnt. Men kl. 17:15 öppnades Scandinavium då gick vi in. Vi fick massa sponsorsaker och Axel och vi hittade våra platser. Han fick även ett nyckelband med ledlampor. När vi hittat våra plater flyttade sig inte Axel. Lite öronproppsförsäljare skarmade Axel och så tittade han på allt som hände. Med kameror, diskjokey mm. Showen var spännande och Axel kastade godis/chpis både på de framför som bakom oss…. somtur är inga arga miner.


Idag var vi och tränade handboll. Axel älskar att åka dit på lördagar och se alla kompisar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>