Omstart

Jag ska nog börja blogga igen. Jag hoppas att jag orkar. Det är skönt att summera dagarna och att skriva av sig. Mycket har hänt och samtidigt ingenting.

Mer inlägg kommer…. förhoppningsvis.

En reaktion på ”Omstart

  1. VA kul… skulle inte kunna vara utan bloggen. En fantastisk – sökbar – dagbok… jag är ofta och söker: recept, gamla hotell, hur vädret var ett visst tillfälle, menyn vid någon fest…. Sen har jag ju , i princip, alla foton i fotoböcker, men där måste man ju ha mer koll på exakt när det man letar har hänt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>