Frakturer…..

Dagen började bra. Farfar och farmor kom. Axel lekte både ute och inne. Jag var lite överallt och höll koll på honom. Maken och svärfar byggde ute och vi grejade inne. Precis när jag skulle sätta på lunchen gissar jag att Axel fick en boll mot ansiktet. För han ramlade handlöst(EP?) först såg vi bara små skrapsår på fingrarna. Men Axel var otröstlig och vi såg att långfingret svullnade. Så maken och jag fick ta med bubben till akuten. Efter ca 2,5 h var han röntgad och gipsad. Fraktur på långfingret och ringfingret. Gips i 4-6 veckor…. Suck.

  
Hemma åt vi korv med bröd och pulvermos…. Inte riktigt så vår middag brukar se ut på lördagar…. Men detta blev ingen vanlig lördag.

En reaktion på ”Frakturer…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>