Bygge och handboll

I morse åkte maken och svärfar iväg och köpte virke. När de hade kört tillbaka vagnen ville Axel vara med. Det är så spännande med sågar, maskiner, borrar m.m. Vi var ute med dem tills det var dags att åka till handbollen. Där träffade han många kompisar att busa med. Han är en liten retsticka min son…. Killikillar och busar…. När han blir trött och frustrerad eller inte förstår så slåss han tyvärr….. Då gäller det att vara berädd att stoppa.

  
När vi kom hem kokade jag lite korv och så bjöd vi byggarna på korv med bröd och åt lite själva. Sedan har vi bara tagit det lugnt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>