Mellandagar

Vi har försökt att ta det lugnt nu i mellandagarna. Vi har varit på teater på Liseberg. Där visades Vi på Saltkråkan. Axel och vi uppskattade teatern mycket. Tyvärr lyckades jag få min första parkeringsbot under tiden. Sppen man kan parkera med trodde jag var på gatan nedanför och parkerade. Men jag var i focushuset…. Surt att få böter när jag trodde att jag betalade parkering. Jag får inte glömma att dubbelkolla så att appen och jag är överens om var vi är nästa gång jag parkerar i Göteborg.

  
Vi har också hälsat på husvagnen ovh Axel har lekt med sina leksaker. Vi har försökt att städa men det är mycket svårt när Axel är hemma och gör tvärtom.

Idag åkte jag och Axel till Kungsbacka och handlade så att maken fick städat. Axel och jag köpte en fyrverkeritårta och sedan var på på Maxi och handlade med resten av Kungsbacka. Det var så mycket folk att man fick leta parkering. Puh, det var en pers.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>