Nu är julen färdig

Tomten kom. Maken fick för första gången vara med när tomten kom. Han har varje år”gjort ett ärende” när tomten kom. Nu fick han märka hur spännande Axel tycker det är. Han blir jättespänd och slänger sig runt närmaste vuxen. Han vågar inte gå fram och tittar storögt på tomten i från en trygg famn. Han blev glad av alla leksaker och han åt bra med julmat.han pratqde mycket med hjälp av pratplattan om tomten. Jag tyckte det var spännande att få äta vaktelägg.

  
På juldagen pkte vi till makens föräldrar och där dök sedan svägerskan med familj upp. Där hade tomten lämnat lite paket också. Vi åt gott, lekte, spelade olika spel och dansade runt granen.

På vägen hem idag höll Axel nästan på att somna. Det har varit mycket spännande dagar detta. Imorgon ska vi på barnteater på Liseberg. Men det bar vi inte berättat ännu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>