Spänning

Imorse vid 05 vaknade Axel och tecknade tomte. Sedan låg han bredvid oss i sängen och kollade på olika klipp på youtube med jultema. Efter att vi hade tvättat, packat och gjort i ordning oss så kom vi äntligen iväg. Bubben stod då och grät i hallen för han var så spänd över julen. Han kunde inte äta förren vi hade kommit fram till mormor och morfar. Dessutom hulkar han av spänning. Han har en platta med en app där han trycker med jämna mellanrum och då säger den tomte, tomte tomte…..

Nu har han somnat efter att ha gnällt och slängt sig fram och tillbaka. När jag masserade ryggen och benen kunde han slappna av och somna. Imorgon är det en spännande dag.

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>