Händelserik dag

Igår åkte Axel iväg med taxin till skolan väldigt förväntansfull. Ända sedan i början av november när de hade satt upp luciabilden i skolsn har han längtat. Han har frågat oss och de i skolan varje dag om det är dags snart. Han såg verkligen jättemycket fram till att vara med i skolans luciatåg. Jag hade bestänt att han skulle vara stjärngosse för det har han aldrig varit. För att förbereda honom har vi tittat på bilder och prydnader på stjärngossar. Jag var ändå skeptisk på om struten skulle få sitta kvar. Men han var verkligen jätteduktig. Han stod på sin plats hela tiden och struten, som faktiskt ramlade av några gånger, fick vara kvar. Han klappade händerna efter varje låt.  Jag, fröknarna och Axel var jättestolta efteråt. Det var ett härligt luciatåg med barn med och utan funktionshinder med. Några deltagare avvek när de inte orkade mer.

  
Sedan fikade vi i klassrummet. Jag åkte hem och gjorde em lasagne som vi kunde värma på kvällen. För jag hade planer.

Kl 14 hämtade jag Axel i skolan och vi åkte till Liseberg där vi träffade en kusin och hennes mamna. Vi åkte lite attraktioner som var både läskiga och mysiga. Tomten fick sig en önskelista och vi fikane och spelade på lotterihjul. Sedan åkte Axel och jag hem vid 18. Då orkade han inte mer. Kusinen stannade kvar en stund till.

  
Det var skönt att komma hem och äta lasagne. Axel var så trött att jag fick mata honom. Sedan sov vi gott.

En reaktion på ”Händelserik dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>