Julförberedelser

Igår kom svägerskan med familj på lite glögg på kvällen. Snabbt, mysigt och effektivt. Vi alla var trötta. De andra är småbarnsföräldrar och bubben hade haft en missnöjd natt. Han förskte först somna själv i sängen. Men kl 24 fick han komma över till oss. Maken gick till en annan säng. Men bubben somnade inte….han var inte var varm, lät inte som om han hade ont i halsen eller hade ont i halsen….. Hmmm maken kom också. Han hörde gnället. Vi beslöt att gå ner. Han ville rida på pappas Axlar…. När vi kom ner såg vi att hans ena tå var röd. Axel hade pillat bort stor del av en nagel. Därför var han missnöjd. Skönt att veta varför. Han fick chokladpudding och vi såg på julklallendern. Sedan lade vi oss och somnade vid ca 04:30…. 

Så trötta var vi när vi gick upp vid 07… Men tån verkar vara ganska OK.

  
I morse fortsatte Axel med att pyssla. Han hade igår påbörjat en grej. Han hade kastat runt ett garnnystan i spjälorna vid trappan. Sedan kqn man klippa garnet när det hänger.

Ikväll har han åkt till kortids pch vi föräldrar spelar brädspel. Kul ich avslappnande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>