Avslutningar m.m.

  

I tisdags var det skolavslutning på mitt jobb. Glada barn som fick sitt sommarlov. Men några såg vi på fritids igen dagen efter. Bubben hade skolavslutning på onsdagskvällen. Han tyckte det var konstigt att inte åka hem när han blev hämtad från fritids. Vi åkte och åt sallad och bytte om. Sedan körde jag honom till skolan igen. Knepigt att gå till skolan igen. Men OK när jag förklarade att det skulle bli kalas. Jag fick inte vara med så jag åkte hem. Axels fröknar fick ett slags te. Som formar sig som en blomma efter ett tag.

I torsdags var bubben och jag på Liseberg. Vi testade Flumride och den gilla de bubben. Sån åkte vi två gånger. Han vann också en Twistpåse.

 I fredags hade vi på jobbet en hemlig resa. Det blev Nordiska Akvarellmuseet. Kul att få en guidad tur och sedan få testa på att måla mek äkta akvarell. Vi fick måla ett naturföremål och ett en horisontmålning. De enda färgerna vi hade var gul, blå och röd. Grått var knepigt att göra. Här ser ni bara mitt naturföremål avbildat. 

När jag kom hem åkte vi till husvagnen och grillade och mös. På lördagen mös vi ännu mer och vi åt mat på restaurangen. Jag har också försökt att sätta upp kaninskydd för mina pallkragar… Spännande att se om det funkar.
 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>