Hjärnan full

Det har inte blivit så mycket bloggande på ett tag. Jag har inte orkat. Det har varit en jobbig period med en gipsad arm på bubben och hans dåliga balans pga gipset och EP. Men vi har nu börjat öka den ena medicinen och vi ser att han börjar bli stadigare. Han är även lugnare i sina övriga rörelser. Han har lättare att fokusera på t.ex pussel och är inte lika skakig längre. Skönt att det börjar gå framåt.

(null)
Jag känner bara att jag borde ha fattat för länge sedan att det var EP som störde honom så att han ramlade så mycket. Det hade ju inte behövt bli en fraktur och jag hade fattat tidigare….. Men på onsdag klipper vi loss gipset. Om inte busen lyckas pilla sönder det innan. Han är på god väg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>