Bakslag

I lördags var bubben på kalas hos en tjej i klassen. Bubben tyckte det var roligt och spännande. Han blev glatt överraskad när han fick en godispåse när han gick hem.
På söndagen tittade vi till husvagnen och tog det lugnt. På kvällen kom svägerskan med familj över. Vi planerade en tripp till The Reef i sommar. Helt plötsligt ramlar bubben på armen och får skitont. Det var svårt att lugna honom. Men efter alvedon och ipren och mys i sängen blev han lugn. Men det är urjobbigt när han ramlar och får ont. Man vet ju inte hur ont och han kan ju inte beskriva heller om det onda minskar. Vi befarade att natten skulle bli jobbig och att vi var tvungna att åka in i morgon och röntga. Men han sov gott hela natten. Skönt. Även om vi föräldrar låg startklara för utryckning hela natten. Idag har han varit på fritids eftersom det är lov. Imorgon ska vi träffa läkaren på hab och diskutera bl.a. Epilepsin.

(null)
Efter det ska han vara på kortids över dagen bara. Han skulle egentligen varit där inatt också. Men eftersom läkartiden är imorgon på morgonen fick han sova hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>