Killrum

Idag har vi grejat i bubbens rum. Vi byggde ihop skänken och jag pusslade ihop alla pussel( ca10 st) som låg utspridda på vardagsrumsgolvet. Alla utan 2 tog jag upp i hans rum. Allt lego, k'nex, play mobil, kulbanor, briojärnväg, stora plusplus, bilar och diverse andra keksaker är nu uppe i hans rum. Lite småsaker är fortfarande där nere. Men nu blir det lättare att leka i rummet när han har grejerna där och lite tuffare möbler. Gardinen som svärmor sydde för ca 1,5 år sedan har också kommit upp.

Bubbens rum ska inte se ut som om en 2 åring bor där…. Även om han leker med sådana leksaker. Så hans lite tuffare möbler gör att det ser lite coolare ut.

 

 

När vi grejade såg maken en färglad fågel. Vi slog upp i en fågelbok och såg att det var var en Steglits. Den var jättefin. Den är inte så vanlig och kul att den hittade hit.

 

 

Men när maken fick fram hans fina kamera så försvann den. Så det blev bara mobilfoton på den. Maken och hans jobbarkompis har en blogg där de tar kort på småkryp och lägger ut bilder på dem.

Deras blogg heter krypbloggen.nu.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>