Bra helg

I lördags städade vi och grejade hemma. Bubben blev klippt och det gick också bra. Idag åkte vi först till IKEA. Där skulle vi köpa ett skrivbord(pussel och pysselbord) och bokhylla till bubben. Vi hade tidigare sett ett skrivbord som satt ihop med en expedithylla. Den verkade praktiskt och även om bubben leker med barnsaker så vill vi att hans rum ska se ut som en 11-årings. Men Expedit hade bytt namn till Kallax. Den är numera inte lika stabil. Så när vi testade den genom att putta på den så var den jätteranglig. Bubben måste ha möbler som är stabila. För han kan hitta på massa bus med dem…. Så det blev ingen sådan. Men då åkte vi till Jysk istället. Där skulle jag köpa en trådback att sätta in i bubbens garderob. Men när jag testade trådbacken i en sådan garderob i butiken så var trådbacken för stor…. Suck! Jag satte mig och tjurade lite. Allt jag hade planerat att köpa var fel. Bubben sprang omkring och testade kontorstolar och maken hängde med honom… När jag kom tillbaka till dem så satt bubben vid ett coolt skrivbord. Vi testade det och det var jättestabilt.

 

Så ett sådant skrivbord blev det och en skänk till. På vägen hem åt vi söndagsmiddag hos svärföräldrarna.

När vi kom hem vid 18:30 hade vi tänkt att ta det lugnt. Men bubben tyckte absolut att något måste vi ju bygga. Så vi hjälptes åt att bygga skrivbordet. Bubben hjälpte också till med att banka i träpluggarna. Jättekul tyckte han att det var.

Tanken är nu att hans leksaker som numera är nere i vardagsrummet skall upp till hans rum.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>