Jag är tillbaka

Jag och min kollega hade trevligt i Kristianstad. Vi fick testa på att laga mat med endast grönsaker. Jag fick göra egen pasta. Kul! Dessa fyllde vi med stekt vitlök, lök, broccolli och soltorkade tomater. Över detta hällde vi becamellsås med ädelost i. De blev jättegoda. Vi åt massa annat gott också. Föreläsningar och diskussioner om ämnet hem- och konsumentkunskap.

 

Men, även om det var trevligt så känner jag att jag inte är tillräckligt intressead för att lägga all min lediga tid på att lära mig detta ämne.

Så jag har beslutat att hoppa av utbildningen. Jag har varit väldigt stressad. Jag har mått dåligt av den stressen. Har inte kunnat slappna av alls. Jag har varit en sur mamma, fru, assistent och pedagog…. Så vill jag inte vara. Nu inatt har jag sovit hur gott som helst. Det var skönt att bestämma sig att hoppa av.

Jag behöver inte den behörigheten. Jag har behörighet i massor av ämnen.

 

2 reaktioner på ”Jag är tillbaka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>