Sjuker

I morse körde jag maken till jobbet eftersom hans bil stod vid hans arbete. Vi lämnade den där igår när vi åkte till Kållered för att kolla på tvättpelare och micro. Sedan åkte jag och pantade flaskor och till Lager 157. Där köptes en höstjacka till bubben, harembyxor (tror jag det heter), cardigan, två linnen och två svarta topar till mig. Allt på en summa av 607 kr.

 

Därefter åkte jag till Maxi och storhandlade. Hemma klockan 12:30 förtsatte jag att städa och 14:15 var jag färdig. Då ringde taxin och bubben kom hem. Som tur var ville han mysa. Så jag slapp att springa omkring. För jqg har under hela dagen svettats och frusit. Nu ikväll har jag kännt mig riktigt krasslig. Så jag är osäker på om jag åker till Ågrenska på Lekens dag imorgon. Jag vill ju vara frisk nästa vecka då jag ska på utbildning dit.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>