Gårdagen

Vi åkte till Falkenbergs motorbana för att titta in Weels & wings. Där var det en massa gamla fina bilar som stod uppradade. Vi tittade runt lite och lyssnade på när de bedömde fina bilar. Det var även en marknad där man kunde köpa bildelar, tuffa T-shirts, kläder och andra saker. Jag köpte ett linne, maken en T-shirt och en keps. Det var varmt och roligt.

Vid husvagnen grillade vi ostfyllda baconinlindade Bratwurst. Det blev gott. Vi gick sedan till Fyren och tog lite godricka. Några grannar drog med oss till dansen på granncampingen. Vi dansade lite… Men det är svårt när jag inte är så bra på att hålla takten.

20140720-162636-59196833.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>