Boule

Idag lämnade vi bubben på kortids. Han blev glad av att se sina kompisar och vinkade hejdå till oss. Såååå underbart skönt att han inte blev ledsen. Nu får vi en paus från varandra i en vecka. Att han inte blev ledsen gör ju att skulden känns mindre, av att man lämnar bort sitt barn…

Vi åkte till husvagnen och njöööt. Grannen kom över med en skål choklad som var till bubben…. Men han var inte här…. Vi har grillat, gått på promenad och spelat boule. Kul att vi båda kunde vara med på boulen. Jag tror att mitt lag vann!

20140718-234832-85712373.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>