1 års kalas

Igår åkte vi till Alingsås och grattade en av Axels kusiner som blir ett år. Av oss fick hon träklossar. Bubben blev glad när hqn kom dit och tittade in henne ordentligt. Marängswischen gillade han skarpt.

 

I förrgår fick jag även mail från kortids…. Listan vi hade fått innan sommaren sa att bubben skulle dit fredag till torsdag vecka 30…. Då trodde jag att han skulle lämnas fredagen vecka 30…. Men så var det tydligen inte. Han ska lämnas fredagen vecka 29… Tur att vi inte hade planerat någon resa eller liknande och att vi kan vara flexibla. Det blir nog bra. Vi behöver lite paus från varandra nu. Det är så mycket bus hela tiden. Så nu får jag och maken en veckas semester där vi endast ska försöka tänka på oss själva. Bubben kommer få träffa kompisar och busa runt med dem…. Även om lämningen är svår.

 

En reaktion på ”1 års kalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>