Minigolf

Igår var det en bra dag för bubb. Vi åkte hem för jag behövde dubbelkolla på ett papper och ringa lite. Hemma duschade jag och bubben badade. Sedan åkte vi tillbaka till campingen. Då kom svägerskan med familj. Vi gick till havet och badade i vågorna. Bubben hade fullt sjå att vara rädd för allt sjögräs som virvlade runt. Han tecknade djur åt dem. Sedan åt vi på restaurangen och då kom farfar. Då spelade vi minigolf alla på den nya banan. Bubben rullade boll på sitt vis och var nöjd.

Efter detta gick vi till restaurangen och åt glass och drack gott. Barnen fick var sin badboll av ägaren.

20140718-152628-55588012.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>