Torsdagen

Det var en intensiv dag. Jag hämtade bubben i skolan för ett tandläkarbesök. Det gick ganska OK. Hans tänder fick bananlackas. Han kördes tillbaka till skolan. Jag åkte in till Kungsbacka innerstad och tittade där det hade brunnit dagen innan. Jag gick också och beställde en massage som jag ska utnyttja denna vecka. Jag fick ett sådant presentkort i julklapp. Jag gjorde lite andra ärenden också innan jag hämtade bubben igen 12:30. Vi skulle till hab och testa en annan sits till cykeln som vi ska få låna. Där mötte assistenten upp och vi åkte sedan och åt grillat utanför Maxi. Där köpte vi även en cykelhjälm. Vi provade ut nya skor till bubben. Skönt att ha assistent med då.

Sedan åkte vi till Kviberg och testade på Judo. Det var skumt tyckte bubben. Vi fick sätta oss och fundera en stund mitt i för bubben blev frustrerad och slog och drog i alla. Men i slutet när vi tränade på att fälla bubben var det roligare.

 

Under dagen fick jag också reda på att jag hade halsfluss igen…. Så nu äter jag Kåvepenin igen… Maken har tagit odling i halsen idag…. Hoppas att de hittar något så att han får medicin så att jag slipper mer halsfluss. För min mage är inte nöjd med antibiotikabehandlingarna.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>