Inget mera gips

Igår tog jag återigen bussen till Varbergs sjukhus. Där klippte de först bort gipset och sedan fick jag magnetröntgas. Jag fick åka in i ett stort trångt rör. Där fick jag ett par hörlurar där jag fick välja mellan kanalerna P1, P2, P3, P4 och Mix megapol. Jag valde det sista. Sedan slamrade det och brötade i omgångar. Sköterskan pratade med mig mellan tagningarna.

Sedan gick jag och åt. Jag försökte njuta av att inte ha gips…. För jag befarade båtbenet…. Sedan gick jag till hjälpmedelsutställningen och tittade lite. Då ringde de från ortopeden…. De kunde ta mig en timme tidigare om jag var i närheten…. Det var jag ju. Det kom in en stressad läkare och sa att ingen fraktur var där. Skönt.

Så jag tog bussen hem lättad!

Idag har jag jobbat. Jag hade bandage. Men det hjälpte inte. Jag har fortfarande störigt ont. Så på vägen hem åkte jag till apoteket. Där köpte jag en skena. Den känns kön att ha på sig. Ska äben testa att ha den inatt. För jag har sovit bra med gips. Detta för att min arm inte har somnat flera gånger under natten. Hoppas denna skena funkar. Annars får jag väl kanske ta tag i det med en sjukgymnast eller liknande.

PS. Bilden på toasitsen tänkte jag använda för att fråga hab om vi kan få sådanna. För nu har vi lånat ett par träsitsar som börjar bli för små för bubben. Han behöver hantag för att inte spänna sig på toan nör han väl sitter där. Det är ju svårt att uträtta behov om man är rädd att ramla av.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>