Gips nr 2

Idag hade jag återbesök på röntgen och ortopeden i Varberg. Det var lite spännande eftersom läkaren från närakuten ringde i fredags och sa att de inte hittade någon fraktur…. Så idag satte jag mig på bussen till Varberg. Smidigt system de har om man jämför med västtrafik…. Inte krånglit biljettsystem. Man kan betala med vanligt visakort eller med SMS-biljett. Jag valde SMS. Trevliga chaufförer var det också. Hälsade alla en bra dag som gick av.

Först kollade jag gipset. Det var helt. Sedan fick jag röntgas. Och däremellan åt jag lunch. Lite tacobuffé på sjukhuset. Klockan 14 träffade jag ortopeden som inte såg någon fraktur på bilderna. Så vi tog bort gipset. Men jag hade fortfarande ont. Så jag fick röntga igen…. Men det syntes fortfarande inte. Men han misstänkte något med båtbenet. Så imorgon ska jag åka buss igen och komma dit och göra MR-röntgen. Skador på båtbenet syns inte på vanlig röntgen och det måste vara 2 veckor efter skadan…. Jag hoppas verkligen inte att det är det…. För då blir det gips i 4-6 månader! Det går ju inte…. Ha gips på sommaren!

Så nu har jag gips igen. Ett mer otympligt gips… Eftersom tummen också är fixerad. Detta tas bort imorgon innan MR. Och jag hoppas att det förblir så.

Info om båtbensfraktur

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>