Danmarksresan – söndagen

Det var åkahemdagen…. Efter att ha sovit packade vi ut oss ur lägenheten och åkte till färjan. Tråkigt tyckte bubben. Men när vi väl kom på färjan så stod Nicke Nyfiken där. Bubben fick ett klistermärke av honom och var mycket lycklig. Därefter åt vi lunchbuffé. Vi spelade lite och bubben vann 120 enkronor. Han blev glad och sprang sedan därifrån. Vi andra fick ta hand om pengarna.

Det var även fiskedamm på färjan. Bubben fiskade upp en plastig polisbil och blev lycklig.

 

På vägen hem i Sverige åt bubben godis men gnällde också. För så här kul vill han nog ha jämt.

Idag körde maken mig till VC. Där konstaterades halsfluss igen…. Nr 3…. Så nu fick jag en annan antibiotika. Sedan åkte jag buss hem. Hemma handlade jag i Frillesås och lade det i en ryggsäck jag hade med mig. Jag promenerade hem, åt lunch och somnade…. Nu sitter jag i solen och njuter. Jag ÄLSKAR solen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>