Gipsad

Imorse kändes handen lite bättre och jag hade sovit bra med panodil i kroppen. Men jag duschade och gjorde ordning mig. Jag hade ju fortfarande omt och den knakade konstigt i den. Jag åkte till närakuten i Kungsbacka. Jag kom in ganska fort och läkaren beodrade röntgen. De hade tydligen sådan utrustning på akuten. Handen röntgades och jag fick sedan se resultatet och läkaren visade sprickan som sitter ganska långt upp på det större underarmsbenet. Så nu blir det gips i fyra veckor på höger hand. Mycket opraktiskt när man är högerhänt.

De konstaterade att min smärttröskel är ganska hög. Med denna arm tvättade jag och vek tvätt igår. Jag var även med bubben på basket…. Men jag dammsög inte….

 

Bubben är på kortids så jag får vila handen i helgen. Och nästa vecka sjukskriver jag mig…. Läkaren trodde nog att det kunde bli längre sjukskrivning…. En knölig sak är att jag inte får köra bil med gipsad arm.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>