En härlig helg

Som ni såg i förra inlägget åkte vi till mina föräldrar på fredagen. På lördag morgon lämnade vi bubben där och åkte vidare till en höstföräldraträff för föreningen Anonymous. Vi kom dit strax före 12 och åt god lunch. Sedan delade vi upp oss i 5 grupper och vi fick en mobiltelefon där vi fick olik uppdrag att genomföra, ta kort, svara på frågor med. Det var jättekul. Sedan gick vi in och hade lite familjepresentationer. Där fick vi presentera våra barn och hur vår vardag ser ut. Alltid spännande att höra hur gamla barn har utvecklats och hur de nya barnen har det. Det är kul att träffa likasinnade och kunna diskutera vår liknande vardag. Alla barnen har olika problem men ändå har vi föräldrar saker att lära av varandra.

På kvällen åt och drack vi gott. Maken var busig och hällde salt i mitt kaffe…. Det var inte gott…. Buse.

På söndagen diskuterade vi framtiden i föreningen och åt lunch innan vi åkte hem. Vi hämtade en nöjd kille och fick stekta, byxade abborrar med mos och lingonsylt. Sedan åkte vi trötta hem. Här kommer en sammanfattning i bilder.

 

Jag tog ovanligt lite bilder. Jag hade nog för roligt helt enkelt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>