Duktig kille!

Imorse åkte vi till tandläkaren bubben och jag. Han var jätteduktig. Satte sig i stolen och lekte med vattnet och sugen. Sköterskan var jätteduktig och visade och pratade med bubben. Hon fick måla hans tänder med bananlack nästan utan problem. Jag fick hålla en sådan grej som vi använder när han borstar tänderna. Annars hade han bitit i allt som kom in i munnen.

 

 

Sedan lämnade jag honom i skolan. Jqg avbeställde min tandläkartid då jqg har feber. Men jag åkte och handlade inför helgen på MAXI. Sedan åkte jag hem och sov tills bubben kom hem…. Helt slut.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>