Störd träning

Imorse åkte jag till Friskis och svettis för att träna. Lite lugnt skulle jag ta eftersom jag inte är helt kry… Seg och lite minisnorig. Och tur att jag skulle ta det lugnt. Jag powerwalkade på springbandet och skulle lyssna på boken Hejja Hejja av Martina Haag. Mycket rolig bok. Men idag hörde jag henne knappt….. Men om jag tryckte på volymknappen på hörlurssladden och höll den hårt intryckt hördes hon. Alltså var sladden trasig. Jag fick motionera och hålla ihop volymgrejen hårt med fingrarna. Jobbigt! Så jag lyssnade bara i 10 minuter och tog sedan crosstrainern intensivt i 10 minuter och kollade på en av TV-apparaterna.

Förövrigt så är det roligt när hon nämner en av mina gamla lärare i boken. En smågalen kontinentlöpare som heter Rune Larsson. Han hade jag som gympalärare på högstadiet. Kallas även LöparLarsson och är numera en föreläsare. Han var en mycket bra lärare som brydde sig om eleverna.

 

Jag hoppas att jag är frisk på torsdag för då planerar jag att träna igen. Och då tänker jag ta med mig hela hörlurar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>