Musse & Mimmi på turné

Idag åkte vi till Göteborg och Scandinavium. Där var det en föreställning med Disneyfigurer och bubben tyckte den var jättespännande. Han vägrade lämna sin plats i pausen. Hans favoritfigur var nog Musse. Snurrgrejjen gillade han men den blev trött på vägen till bilen och då tröttnade bubben och kastade den i vattnet….

Vi fick ibland ställa oss och dansa med. Tiger busade och kastade ut stora bollar över publiken som vi fick putta iväg. Sedan i slutet smällde Kalle Anka iväg en jätteraket över publiken med konfetti. Det var coolt tyckte bubben.

På vägen hem kollade han i programbladet och hade rymdgubbehjälmen på sig.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>