Studiedag

Idag har bubben varit hemma pga studiedag. Klockan 14 åkte vi till en frisör för att klippa honom. Det gick bra i början. Men helt plötsligt ansåg hqn sig färdigklippt. Frisören fick klippa honom på olika ställen i salongen. Han stod vid stolen och helst ville han bli klippt på en stol som man ska sitta på när man väntar på att det är sin tur. Men hon är duktig och snabb. Så klippt blev han. Envisa unge!

 

Sedan åkte vi till Kungsmässan och tittade lite och åt lunch. Sedan handlade vi lite på ÖoB och ICA MAXI. Sedan bytte jag och maken bil vid hans jobb och jag åkte till mitt jobb för föräldramöte.

Jag har också uppdaterat både min padda och telefon till iOS 7.0. Och det är riktigt snyggt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>