Inte halsfluss

Imorse åkte jag till VC där jag ville kolla varför jag inte hörde på höger öra och mitt halsont. Ingen halsfluss men en stor och en liten mindre vaxpropp avlägsnades.

På måndag ska jag tillbaka dit för att prata med en läkare om mitt allergitest. Men läkaren idag hade tydligen läst i min journal om mig. Och hon försa sig…. Jag såg att du hade haft en allergisk reaktion. Och testerna visade tydligt att det var för räkor och skaldjur…. Suck. Det som är sååååå gott. Ja, ja jag får väl acceptera fakta. Det hade ju varit värre om det hade varit all fisk. Hon skrev i alla fall ut en akutspruta till mig. För det är ju bra att ha. Men jag ska dit på måndag igen och då har jag många frågor….

 

  • Var det bara skaldjur?
  • Är krabbsticks skaldjur?
  • Hur är det med nötter(cachew, pistage)?
  • Hur är det fetaost(får och getost)?

Men tråkigt är det i alla fall…. Jag hade föredragit halsfluss istället.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>