jahapp

MP_44_Sportfiskare_s

Synd att vi missade detta….. hmmmph Irriterad. Om man ska ha lättklädda kvinnor kunde man väl haft en hunk med bara fluga på överkroppen…. Helt säkert ska jag inte handla fiskesaker i denna butik.

Citat från Mölndals-posten klipper jag in här eftersom din tidningen inte funkar på appleprodukter:

När sportfiskebutiken Tajtlajn i Kållered firar sitt tvåårsjubileum i helgen har man anlitat två kvinnor som lättklädda ska servera besökarna. Reklamkampanjen på Facebook inför evenemanget har fått många att reagera kritiskt, men ägaren Christian Mattsson försvarar marknadsföringen.
– Vårt jubileum ska vara ett kul evenemang och tjejerna är snygga och har stora tuttar. Orakade gubbar vill ingen titta på, säger han till Mölndals-Posten.
Läs mer i onsdagens tidning
.”’

Ja…. ni förstår varför jag inte kunde låta bli att blogga om detta…. Det känns som om denna man behöver tänka över att det faktiskt finns tjejer som gillar att fiska och de är inte lesbiska allihopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>