Datanörd

På vägen hem idag hade bubben tråkigt. Han har fått ett sådant bälte av en annan ängelsmamma som rensade ur sitt garage…. Mycket snällt. Men han tycker det är irriterande att han inte kan komma loss ;)

Men idag lyckades han få tag på ryggan som låg i bakluckan och tog först på sig en långärmat tröja på benen och sedan regnbyxorna som ni ser… Han hade även tagit av sig skor och strumpor. Man får inte ha bråttom ur bilen när man har kommit fram….

 

När vi sedan kom hem så vill han med en gång titta på youtube-klipp från ALV på sin ipad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>