Arg väg till fika

Idag så kunde vi inte vara hemma när bubben kom hem då de målade huset. Så vi tog en tur till kungsmässan. Där köpte vi regnkläder till maken och mig och sedan skulle vi fika. Det första fiket bubben såg ville han fika på. Jag tyckte det var dyrt och hade planerat en glassfika på ett glasscafé. Så jag höll bubben stadigt i handen och gick mot glassen. Men bubben var arg och han svor och gormade hela vägen dit. Många tittade på oss och undrade nog varför denna mamma inte sa till sin son, utan gick bara lugnt bredvid…. Och det fick de undra tänkte jag. Men när vi väl kom fram och han såg vad som väntades blev han nöjd.

 

Som ni ser behövs det många plastskedar då dessa messkedar går sönder när bubben biter på dem…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>