”Sommarstugan”

Idag sov jag länge och det behövde jag. Sedan satt jag och mailade jobbet lite och ändrade lite taxitider till nästa vecka. Bubben ska till och från kortids måndag till onsdag.

Sedan kom maken hem innan bubben idag. Det kändes konstigt. Han har ju haft så mycket att göra i flera veckor. Men det var skönt att han unnade sig en tidig fredag. Vi packade ordning och rymde hela familjen till husvagnen. Bubben blev jätteglad när vi åkte dit. Han kände nu igen vägen och ville till lekplatsen med en gång. Det kom en kille som försökte leka med bubben och jag fick tala om att han inte kunde prata och att han var utvecklingstörd. Killen fann sig snabbt och tecknade att han ville leka samuraj. Kul kille och bubben tjöt av skratt när han slog med sina svärd på rutchkanan. Så där fick vi leka en stund innan vi gick in och mös i husvagnen med godis och film.

Till middag blir det kycklingsallad som jag har gjort idag. Detta för att det nu ska regna hela kvällen och då är det inte så mysigt att grilla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>