Böcker

IMAG0274

Här är några av mina julklappar som jag fick i år…. Den “riktiga” pysselboken i mitten ska bli spännande att lära mig. Sist jag virkade något gick jag i mellanstadiet… om man bortser från fingervirkning…. Men nu ska här virkas små djur.

De andra ljudböckerna kommer jag behöva när mina favvoradiopratare på morgonen nu byter kanal och blir satta i någon slags karantän innan de får prata i någon annan kanal… Så innan dess behöver jag något att lyssna på på morgonen när jag kör till jobbet.

Idag har vi städat övre plan. Skönt att det är genomstädat lite nu…. Men vi fick gå igenom köket en gång till eftersom bubben hällde ut olja på golvet, köksbänken och köksbordet. Det är jobbigt att torka upp olja. Jag och bubben tog tag i hans rum. Han var faktiskt duktig på att sortera saker… Det måste de ha tränat i skolan. Kritor på ett ställe och bilar på ett annat. Det har han inte kunnat förrut

Halsen gör nästan inte alls ont idag. Och liiiite piggare känner jag mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>