Städat!

Idag satte vi äntligen ingång. Vi har storstädat nedervåningen. Vi har plockat, dammsugit, svabbat och slängt ut granen. Granen hade slutat dricka och då är det ju bara fällning kvar. Så då kastade vi ut den. Men allt annat julpynt är kvar… eller kvar… det är väl att överdriva… Alla stickade tomtar har lekts med och är inte på utsatt plats.  Jag har konstaterat att jag ska köpa mer julgranspynt till nästa år…. Våra kulor har lekts med på olika sätt. Men kan inte bestämma mig om jag ska köpa billigt nu efter jul eller köpa nästa år när allt är så spännande igen och då kanske det finns extra fina pynt jag vill ha… Detta får jag fundera på.

Imorgon tar vi oss upp på övervåningen för att städa. Bubbens rum är jätterörigt.  Att städa idag var jättejobbigt. Jag blev svettig för minsta lilla ansträngning. Halsen gör mindre och mindre ont. Efter att vi hade städat och ätit lite mellanmål åkte vi till Kungsbacka för lite ärenden. Jag gick till HM där de fick ta bort en alarmgrej på en pyjamas som jag hade köpt till bubben… Jag kunde ju inte ta bort larmet själv för då hade den blå pyjamasen fått en annan färg…. Det pep när jag gick in i affären. Och kassörskan bad om ursäkt för att de hade missat detta. Sedan åkte vi till MAXI och handlade.

IMAG0271

Där köpte jag en redan färdiggjord fläskfilé i barberquesås och potatisgratäng som vi har ätit ikväll. Det var löjligt enkelt att göra. Jag satte in potatisgratängen i ugnen och fläskfilén värmde jag i mikron. Det blev mycket gott med lite brysselkål till.

IMAG0273

Vi satt ikväll och åt och såg på Rena Rama Rolf. Helt hysteriskt kul tycker bubben. Han fnittrar, skrattar så mycket att han börjar slå och kasta saker. Men när de verkar bråka blir han jätteledsen… En känslig kille jag har.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>