Normala saker

Idag sov vi länge. Maken åkte iväg på sci-fi-mässa och jag powewakade i mina nya träningskladet. Det svåraste var att sätta på appendix runkeeper på rätt sätt och att få igång ljudboken och inte störa dessa två saker på telefonen som satt på armen när jag drog över träningsjackan. Men det gick.

Efter den uppfriskande promenaden tog jag en sen frukost och tog mig ett bad med baddat och ansiktsmask. När jag sedan hade bodyskrubbat kroppen så tog jag tag i nubbens rum. Där låg leksaker och kläder i en enda röra. Sedan plockade och dammade jag i de andra rummen innan dammsugaren fick göra sitt. Nu känns det riktigt trivsamt där uppe. Jag har inte haft övervåningen som prioritet.

Pyntet som bubben satte upp för några veckor sedan är dock kvar. Han tycker säkert att han har gjort det jättefint.

Detfinns väl inget finare än julen tycker han. Så här varar julen fram till påska.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>