Ajjabajja

Det är ett roligt ord. Bubben slutar inte göra det han gör om man säger så. Han gapskrattar och försöker säga samma sam och fortsätter. En rolig ajjabajjalek är att gunga gungorna på ett skojigt sätt och helst så att de krockar med varandra eller gungställningen. Han avbryter leken en kort stund när han hittar en bit från en påskfjäder i sanden…..

ajjabjja

I kommunikationsboken stod det att de hade läst en bok i skolan om en olydig hund. Bubben hade tyckt den var väldigt rolig när de sa till hunden. Jag gissar att ajjabajja var ordet som de sa till hunden med.

Nu hemma tjatas det MYCKET! För han ska på tvåårskalas till lillkusinen. Och det är svårt att förstå varför kalaset inte började med en gång då bubben vaknade….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>