Positivt resultat

Idag åkte vi iväg till vårdcentralen. Vi gick in allihopa men bubben behövde inte visa halsen för han är ju redan under pågående medicinering. Men vi andra visade våra halsar utan att bita sönder spatlarnaBlinkar. Halsprovet var positivt. Vi hade halsfluss båda två. Så nu går vi alla tre på penicillin. Så nu blir vi förhoppningsvis piggare och gladare…

Snart okar vi nog ta tag i städningen där hemma. Men jag ska nog sjukskriva mig imorgon. För jag har ju semester och jag vill inte vara sjuk på semestern. Idag firar jag 6 juni. Den var ju tvungen att tas ut innan nyår….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>