Min lilla sjukling

IMAG0240

Min lilla sjukling har feber, dålig balans och vill inte äta. Men dricker lite saft då och då…. Här sitter han och leker med en liten pärla i en bunke… Pärlan kommer från julgranen. Han slet sönder ett pynt för och ville leka med pärlor i ett lååångt rör som jag tog med mig från jobbet igår. Vi fick en matta som var snurrad runt röret. Bubben älskar ju att lägga saker i rör som då kommer ut på andra sidan.

Sitter nu och väntar på VC ska ringa… För vi vill nog ta ett halsprov…. Även om han är förkyld…. Men han brukar inte ha dålig balans när han bara har feber…. Men vid halsfluss har det hänt tidigare…. Hoppas de går med på detta…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>