Granen klädd

Igår klädde vi granen. Först hade den stått ett par dygn i förrådet. Sedan fick den stå och spreta ut sig och tina bort all is och snö…. Så den fick stå i hallen på klinkerserna. Men nu är den på plats och klädd och fin. Bubbe n hjälpte till genom att ge sin pappa pyntet som han hängde upp. Men idag på jobbet kom jag på att jag hade glömt lite pynt i granen. När jag var på Liseberg förra veckan med jobbet köpte jag 8 st pluto-granpynt. Så de ska jag hänga upp nu när bubben har somnat.

IIMAG0238

Idag har bubben varit hemma med sin pappa. Bubben har haft feber och varit förkyld. Egentligen skulle han ha varit på kortids och busat med sin kompis och vi hade tänkt gå på bio…. Men nu får vi vara hemma och mysa och se på tomtefilmer istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>