Slutshoppat

Äntligen är julkappsinköpen färdiga…. Tror jag. Det är nog rekord för mig att vara färdig redan. Men jag säger bara PRISA INTERNETHANDELN!

Idag åkte jag in till Kungsmässan för att ta ett ID-foto på mig till körkortet. Detta behövs ju göra när man har gift sig…. Men huuuu vad folk där var. Jag var glad att jag inte behövde julhandla mer. Jag tog mitt kort och betalade. Jag gick till RESIA för att fråga när man betalar resten av kryssningen och sedan en snabbis till Clas Olsson och sedan åkte jag till MAXI för att köpa bl.a potatis och snus. Vår bröllopsresa behöver vi inte betala förrän en månad innan…. Det är ju bra att veta. Jag trodde nästan de hade glömt av oss eller slarvat bort oss.

Bubben har det nog bra på kortids och vi har det bra här hemma. När jag kom hem från min shoppingtur var det denna fina röda himmel utanför oss.

IMAG0201

Ikväll ska vi äta nötstek och dricka gott. Just nu har jag lite cider i glaset.

En reaktion på ”Slutshoppat

  1. JAg är också färdig med klapparna. Trodde jag var klar redan för en vecka sedan, men sen fick jag reda på ett par till somköpt åt oss och då snabbhandlade jag två klappar till när vi var i Luleå idag. Men nu ÄR jag klar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>