Vintermys

Idag har det varit kallt. Det var bara att ta med sig sina termobyxor till jobbet idag… För jag jobbar mellan 12 och 16 idag och de första 2 timmarna har vi utevistelse.  Det är faktiskt kul att det är snö samtidigt som det är kallt. Annars är dt ju bara kallt och jättesvårt för barnen att leka med något.

Bubben har haft en mysig dag med buss till fyren och sedan bio. Det är en så trevlig skola han går på. Att träna på att åka buss, vänta på bussen och att sitta stilla på bio. De såg på Alfons Åberg. Hemma hade han fått ett julkort. Han blev jätteglad. Kortet spelade julsånger och var från farmor och farfar. De hade skrivit ut bilder och klistrat på istället för att skriva. Han kollade och lyssnade väldigt intensivt med kortet till det gick sönder. Sedan höll han i farmor bilden och lekte med den.

Nu nattas han och jag har tänt ett pepparkaksljus….

IMAG0157

Imorgon hoppas vi komma iväg till gekås efter jobbet… Hoppas att det inte är fullt där…

2 reaktioner på ”Vintermys

  1. Vad mysigt med Bio..Och vad bra att han får träna på att sitta stilla och vänta på bussen..Du verkar vara en toppen mamma :)..Men som jag förstår gav ni er son medicin för att han skulle kunna sova bättre ? Oscar har alltid sovit bra..Det är först nu, när han går på medicinen som han blir övertrött, och då har han svårt att komma till ro..Så medicinen gör snarare sömnen värre. Men ni klarade er utan medicin tills han va 4 år då? Hade han några kramper eller liknande innan han fick medicinen? Självklart ska man lita till läkare..Men ibland måste man som förälder lita på sig själv också..För som läkaren sa till mig ”vi är läkare, men ni är experter på ert barn”..Och visst är det så..Vi känner ju knappt igen vår Oscar nu.
    Från en Oscar som skrattade HELA tiden,och bara blev ledsen när det verkligen va något..Till en Oscar som är ledsen vid varje måltid, vid varje nattning, vid bilåkande..Ja för nästan allt just nu..Det är svårt, att veta vad man ska göra..Hoppas ni har det bra på gekås :)

    1. Hej! Ja vi började med EP-medicin väldigt sent. Vi började när han var ca 6 år. Han har ingen tydlig EP. Han har frånvaroattacker när han är frisk, som är svåra att uppfatta. Men när han har en infektion i kroppen rycker han till och ramlar (antagligen EP. Känner ni inte igen ert barn tycker jag att ni ska kontakta läkaren… Han kanske ska testa någon annan medicin. Det finns ju en del olika. Vi kör med Lamictal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>