Månadsarkiv: april 2016

Altanen nästan färdig

Och gipset är borta. Så skönt. I lördags klippte vi bort gipset. Axel tyckte det var skönt, men han är lite öm och är rädd om handen. Men han kan kasta boll och leka. På onsdag ska vi till en arbetsterapeut och få lite träningstips.

Undulaterna har blivit tuffare nu när de är fler. De vågar äta hirskolv som vi håller i handen. Idag vågade den lilla tuffa(Yrvädret) till och med hålla i makens finger och äta hirskolv. Den kände även med näbben på honom. Den fågeln har även badat. Kul pippi det där.

I lördags grillade vi på altanen med vår nya grill.

  
Nu ska det bara införskaffas ett rep att sätta mellan stolparna vid busken för att bubben inte ska ramla in där…. Men skönt att ha det färdigt nu och nu kan vi njuta av kvällssolen längre.

Ny bil

Vi började känna att vår volvo hade gjort sitt i vår familj. Så nu har vi under en tid tittat på olika bilar och funderat över våra behov. Vi fastnade för en Opel Astra -14. Vi haft oplar innan och varit nöjda. Och vi har en bil till som kan flytta på vår husvagn om det skulle krävas. Så denna funkar perfekt för oss. Vi bytte in volvon och fick lägga lite emellan.

  

Vi har ockaå funderqt en del på våra undulater. De är jättefega och har inte vågat sitta på alla pinnar och testa leksakerna. Så idag åkte vi till Varberg och köpte två undulater till. En flock blir alltid modigare. De hade bott hos några där de hade blivit allergiska. En hane och hona. Den ljusblå honan var ett yrväder. Hon har testat allt i buren förrutom badet. Hon far omkring och grejar. Så nu ikväll var alla fyra fåglar jättetrötta.

Axel var med ovh köpte bil. Han och jag satt och lekte i lekhörnan medean maken gjorde affären. På eftermiddagen var vi ute på baksidan och lekte med bollar och bubblor.