Dagsarkiv: 12 februari, 2015

Bio

I tisdag träffade vi läkaren och vi kom överens om att öka en av ep-medicinerna. Han höll med om att det kunde vara ep:n som störde honom när han ramlade. Dessutom åt han en låg dos av den ena. Vi ska också göra tester på benskörhet.
Igår fick jag ett ryck och gjorde ett pratschema om aktiviteten vi skulle göra idag. Det märktes att bubben gillade att kunna peka på vad som hade hänt, hände och skulle hända.
Bion gillade han skarpt. Han hann äta upp en hel chokladrulle innan filmen började. För det blev något fel. Det kom bara reklam för Fåret Shaun filmen och sedan kom sf symbolen igen. Till slut gick jag och sade till. Oj, sa de och satte igång filmen Cirkus Imago, en chans på miljonen. Bubben gillade de skarpt. Han skrattade och hoppade i biostolen. Helnöjd. Det var också skönt att ha med assistent. Det var några fler händer och jag kunde gå på toa utan att ta med bubb.

(null)
Inatt sov han i egen säng för första gången sedan skadan. Han somnade fort och sov till 06:30. Duktiga killen! Sedan kom han in till stora sängen. När maken hade åkt så försökte vi(eller jag) ligga och dra mig i sängen. Men bubben var utvilad och på lekhumör. Han tog med sig en kulbana till sängen som jag fick bygga ihop. Sedan lekte han med den tills den rasade ett par gånger. Kul att han var utsövd…. Jag hade vaknat flera gånger och varit förvånad över att han inte hade kommit under natten…. Så jag var ganska trött.