Dagsarkiv: 26 mars, 2014

Danmarksresan -fredag

På fredagen började vi dagen med att bada efter frukosten. Vi badade i två timmar och bubben var jätteduktig. Han ville oftast åka i vattenrutchkanan själv. Och det gick ju bra för i slutet av den var det inte djupt. Dessutom var vi nästan ensamna i hela badhuset.

Efter badet åt vi lite lunch och sedan åkte vi till en fyr som nästan dränkts i sand. Det var blåsigt och sandigt att gå dit. Det var en riktig utmaning att gå dit med svärmor som använde en krycka eftersom hon har opererat höften.

Efter detta åkte vi till en annan strand och flög med drakar i blåsten. På kvällen lekte vi även i gympasalen och i bollhavet.

Idag har jag haft en otursdag. Först så tappade jag en knapp i byxan. När jag kom till jobbet och kollade mig i spegeln så såg jag att jag hade satt på mig tröjan ut och in. Och på väg hem från skogen med skolbarnen snubblade jag på en rot och slog mig på högerhanden…. Så jag har riktigt ont i den…. Krångligt och dumt. Men jag tror att den är stukad, så jag avvaktar och ser om det blir bättre.