Dagsarkiv: 9 mars, 2014

Spontana

Imorse busade bubben genom att ta tvål och gnugga in det i håret…. Onödingt eftersom han hade badat någon timme innan. Så vi beslutade att vi skulle klippa honom innan dusch. Så vi tog fram trimmern. Jag fick försöka hålla koll på hans armar och händer och maken fick vara frisör. Det gick ganska bra. Efter detta började även maken köra över trimmern på sitt hår…. Det gick sådär…. Vi tog en paus i frisörandet och åkte till Varberg och handlade lite. Bubben fick en basketkorg. Vi lunchade på Sibylla. Sedan fortsatte vi med klippandet. Nu fick jag hjälpa till och det blev riktigt OK. Men mig klippte vi inte. Jag vill ju vara långhårig.

Till middag tog vi varma mackor. Det uppskattades mycket av vår bubb. Han åt nog ca 2,5 dubbelmackor. Och drt är mycket för att vara han.

 

Imorgon ska jag äntligen till jobbet igen. Och nu är det bara tre dagar kvar på antibiotikakuren. Bubben ska till kortids och han ska vara dår en natt extra. Vi missade ju lite senast då han hade halsfluss. Och det passar ju bra, för på onsdag kväll har vi planerat Måns Möller.